Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

«ТОПОЛЬКА» розквітне: сільська рада здійснює масштабну реконструкцію дитячого садку в Каравеловому

РОЗВИТОК ОСВІТИ В МІШКОВО-ПОГОРЕЛІВСЬКИЙ ОТГ

Голова Мішково-Погорілівської сільської ради Андрій Ботанін разом із начальником Відділу освіти Мариною Юрченко та Коларівською старостою Наталією Павловською ознайомлювалися із ходом виконання ремонтних робіт в дитячому садку села Каравелове «Тополька».

«Велику увагу в розвитку громади  ми приділяємо нашому майбутньому – дітям, – окреслив пріоритети Андрій Ботанін, – Враховуючи сучасні вимоги до освітнього процесу вже на початковому етапі намагаємося зробити найкорисніше всі умови для цього процесу».

Мішково-Погорілівський сільський голова розповів про два етапи масштабної реконструкції будівлі, де розміщено і дитячий садок «Тополька», і бібліотека, і ФАП. Все, що можна було зробити коштами місцевого бюджету в середні – зроблено.

«Перед початком великого капітального ремонту ми робимо все, що можливо коштами сільської ради. Вже зроблено модернізацію системи опалення, що зробить приміщення тепліше і дасть суттєву економію на опалені. Також для ФАПу здійснюємо монтаж опалення, якого там не було ніколи. Також, облаштували водопостачання та водовідведення, – розповів Андрій Ботанін та додав, – В бібліотеці, іншому крилі цієї будівлі, монтуємо актову залу зі сценою та місцем для глядачів. Проводимо опалення і робимо санвузол, якого теж не було. Все для збільшення комфорту працівників та відвідувачів».

Мішково-Погорілівський голова повідомив, що очікується надходження державних коштів на капітальний ремонт: укріплення стін, заміна даху, утеплення будівлі в цілому.

Андрій Ботанін висловив задоволення ходом та якістю проведення робіт: «Плануємо вчасно завершити ремонт до 15 липня».

Перейти до вмісту