Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Завершено комплексний ремонт Капустянського НВК

«Капустянський НВК готовий до відкриття. Все, що планувалося у проведені капітального ремонту – зроблено», – визначив Мішково-Погорілівський сільський голова Андрій Ботанін.

Під час перевірки готовності об’єктів після завершення капремонту Андрій Ботанін разом із Каравелівською старостою Наталією Павловською та начальником освіти громади Мариною Юрченко зустрівся із персоналом та завідувачкою Капустянським НВК Наталією Чистяковою. Разом оглянули результати ремонту фасаду та ремонтних робіт в середині приміщення, обговорили особливості роботи навчального комплексу та його найближчі перспективи.

«Не зважаючи на невеликий розмір, приміщення вражає: наповненість та функціонал, ті умови, які створені для наших дітей. Ми зробили максимум для навчання та комфортного перебування наших дітей, – підбив підсумок Мішково-Погорілівський сільський голова Андрій Ботанін та додав, – Бачимо скільки сили і часу віддає завідуюча та колектив для свого закладу. Все з душею та добром. Сподіваємося, що найближчим часом приймемо діточок!»

Перейти до вмісту