Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Грубе порушення природоохоронного законодавства зафіксовано на території сільської ради

18  квітня 2021 року невідомі особи, нехтуючи чинним законодавством, моральними принципами та на шкоду жителям громади з автомобіля з причепом вивантажували сміття в балку біля Харчатівки.

Мішково-Погорілівською сільською радою по можливості регулярно прибираються несанкціоновані сміттєзвалища. І всі ці заходи відбуваються за бюджетні кошти. Чим більше звалище, тим більше коштів необхідне для його прибирання. Завдяки людям на фотографіях та іншим любителям смітити в крупних масштабах, на території сільської ради буде не тільки брудно. Такі люди тягнуть громаду на дно.

Через людей на фото гроші, які спочатку виділялись на нову гойдалку на дитячому майданчику, підуть на ліквідацію сміттєзвалища.

Якщо хтось впізнав в людях на світлинах своїх знайомих, спитайте у них, чи усвідомлюють вони що таким вандалізмом, бездумним та аморальним відношенням до природи громади вони позбавляють дітей світлого майбутнього

 

Щодо відповідальності цих громадян, то Мішково-Погорілівською сільською радою ці фото були передані до відділення Національної поліції для встановлення осіб та притягнення до кримінальної відповідальності.

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту