Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Громадські слухання по детальному плану території

Інформація про проведення громадських слухань

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», 20 червня 2023 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Мішково-Погорілівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (вул. Миру, 38, с. Мішково-Погорілове Миколаївського району Миколаївської області) будуть проведені громадські слухання щодо розгляду містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0.2607 га з кадастровим номером 4823381700:21:000:0911  в межах території Мішково-Погорілівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області для розміщення об’єктів дорожнього сервісу».

Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації

 

Детальний план території далі (ДПТ) – розроблений з метою розміщення об’єктів транспортної інфраструктури на земельної ділянки з кадастровим номером 4823381700:21:000:0911 загальною площею 0,2607 га яка знаходиться в межах території Мішково-Погорілівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, заходи з охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту, схема інженерних мереж та споруд та інше.

Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

 

Замовник: Мішково-Погорілівська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області.

Інвестор, який оплачує проектні роботи: Нагорний Олександр Олександрович,  ІПН 3517011997.

Розробник проекту: ФОП Кокітко Євген Володимирович що діє на підставі виписки з Єдиного державного реєстру № 25030000000002634.

Підставою для розроблення детального плану території є:

Рішення Мішково-Погорілівської сільської ради від 05.10.2021 №38.

Завдання на розроблення містобудівної документації на місцевому рівні від 7.03.23р.

 

Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану, надання пропозицій (зауважень) та посадову особу органу місцевого самоврядування відповідальну за організацію розгляду пропозицій

Подати пропозиції (зауваження) та ознайомитись з матеріалами містобудівної документації (ДПТ) на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях Ви можете у кабінеті архітектора за адресою: вулиця Миру, 38, село Мішково-Погорілове Миколаївського району Миколаївської області з 09:00 год. до 13:00 год. з дати опублікування заяви до 14 червня 2023 року включно. Пропозиції (зауваження) надаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місце проживання, особистим підписом заявника і має містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства України. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються. Відповідальна особа – Некрасов Сергій Вікторович – завідувач сектору містобудування та архітектури, телефон +38 0512 68-64-49, електронна адреса [email protected]

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити [442.31 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити [2.06 MB]

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту