Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Андрій Ботанін та працівники бібліотек ініціювали створення електронної книги історії громади

Мішково-Погорілівський сільський голова Андрій Ботанін разом із працівниками бібліотек громади ініціював оформлення історії сіл Мішково-Погорілівської ОТГ. Він закликав на своїй сторінці у Фейсбуці всіх мешканців долучитися до збору матеріалів для створення електронної книги Мішково-Погорілівської громади під назвою  “Люди, події, історія, сучасність”.

 

Шановні жителі Мішково-Погорілівської громади!

     Уже майже рік, як ми офіційно згуртувалися задля успішного вирішення спільних проблем.

    Але чи тільки проблеми мають нас об’єднувати? І що взагалі об’єднує людей? На мою думку, спільна діяльність! Разом висадити дерева чи алею троянд, прибрати територію, організувати свято, допомогти тому, хто потребує…

    У кожного з нас є родина, ми всі вчилися чи вчимось у школі… Життя наповнене різними подіями, турботами, і, як не прикро, воно швидкоплинне. Що ми залишаємо після себе? Добрі справи, гарні вчинки… Інколи, правда, вони бувають і не дуже добрі, та, на щастя, таких  значно менше.

     Кожне село нашої громади має свою неповторну історію, колишнє й сучасне. Кожен наш день творить новий і відходить у минуле… Чи потрібно оглядатися в минуле, пам’ятати його? На мою думку, необхідно, адже саме воно вчить, часто надихає і підтримує! Без нього не було б нас сьогоднішніх!

    Дуже хочу, щоб усі знали нашу спільну історію, були її творцями, побільше дізнавалися одне про одного, аби краще розуміти і жити в  мирі та злагоді. Саме тому я підтримав ініціативу створення електронної книги Мішково-Погорілівської громади  під назвою “Люди, події, історія, сучасність”. Зібравшись з  бібліотекарями, громадськими активістами, ми прийняли рішення  розпочати роботу по збиранню матеріалів до книги. Але нам потрібна допомога усіх, бо в кожного із Вас є своя особиста історія, яка знаходиться в ланцюжку нашої, спільної.

    Присилайте, приносьте світлини, діліться фото і цікавими розповідями! Усі матеріали увійдуть до книги, яка буде у відкритому інтернетдоступі та постійному оновленні. Прошу наші заклади освіти, підприємства  також приєднатися до цієї справи, поділитися і своїми історіями та досягненнями. У нашій громаді є довгожителі,  почесні мешканці, є талановиті люди, майстри справи, славетні родинні династії, подружжя “золотого віку”, молоді і багатодітні родини…

     Вірю, що ця важлива ідея знайде відгук у серцях багатьох. Я сам згадав про свій архівний родинний альбом, обов’язково поділюся і своєю історією з усіма Вами!

Андрій Ботанін,

Мішково-Погорілівській сільський голова

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту