Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Інформація щодо процедури закупівлі “Конструкції та їх частини” (придбання та монтаж зупинок)

Інформація щодо процедури закупівлі на виконання

Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

 

Закупівля товару за кодом ДК 021:2015 – 44210000-5 Конструкції та їх частини (Придбання та монтаж зупинок), номер оголошення UA-2021- 09-17-003380-b

Розмір бюджетного призначення – 300000,00 грн.

Очікувана вартість сформована на підставі отриманих від потенційних постачальників комерційних пропозицій із зазначенням діючих цін, прейскурантів, а також даних щодо аналогічних товарів в електронній системі закупівель. Крім того, ураховувались вимоги Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженою наказом Мінекономрозвитку від 18.02.20 р. № 275.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі встановлені у Додатку №1 до тендерної документації та обумовлені  потребою територіальної громади.

 ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

СПЕЦИФІКАЦІЯ:

ДК 021:2015 – 44210000-5 Конструкції та їх частини

(Придбання та монтаж зупинок).

Кількість  – 3 шт.

Місце поставки Товару:

 

№ п/п Назва села Адреса
1. селище Капустіно Миколаївська область, Вітовський район, селище Капустіно, біля початку вул. Мирна,1шт.
2. селище Каравелове Миколаївська область, Вітовський район, селище Каравелове, на початку провулка Юності, 1 шт.
3. селище Зайчівське Миколаївська область, Вітовський район, селище Зайчівське, біля будинку №33 по вул. Мічуріна, 1 шт.

Строк поставки товару: протягом 20 календарних днів з дати укладання договору.

Павільйон зупинки повинен відповідати наступним вимогам:

  1. Габаритні розміри: 3 шт. – розміром 3810мм/1420мм/2600мм
  2. Конструктивні елементи:

Деревина хвойних порід: сосна

Вологість деревини,%:10+2

Вид лакофарбованого покриття деривини та фанери: гумова фарба

Металевий каркас: металопрокат Ст3

Вид лак офарбованого покриття металу: поліефірні порошкові грунти та фарби

Стійки з труби профільної 80х80 та 40х40

Перемички з труби профільної 20х40

Лавка 2000х400 з труби профільної 20х40 та деревини

Профнастіл товщиною не менш ніж 0,45мм темнозеленого матового кольору

Навіс з труби профільної 60х30

  1. Спосіб встановлення (монтажу): бетонування несучих елементів каркаса.

Загальні вимоги до товару:

  1. Матеріал металоконструкцій – С245 по ДСТУ 4747:2007
  2. Металоконструкції з’єднувати за допомогою напівавтоматичного зварювання в середовищі захисних газів по ДСТУ 2456-94 по контуру прилягання деталей.
  3. Висота зварних швів дорівнює товщині зварюваних елементів.
  4. Металоконструкції грунтувати та фарбувати термопластичною фарбою.
  5. Дерев’яні та вироби з фанери до встановлення на каркас покрити антисептичною ґрунтовкою та фарбувати гумовою фарбою за 1 раз по ДСТУ Б В.2.7-244:2010
  6. Користування виробом дозволяється через 7 днів після бетонування.

Примітка:

Точне місце встановлення зупинки уточнюється «по місцю» перед початком робіт у присутності представника Замовника.

Для виконання робіт Учасник повинен мати відповідну матеріально – технічну базу, власну або орендовану.

Учасник повинен забезпечувати на місці встановлення зупинок вжиття необхідних заходів, правил охорони праці, експлуатації техніки, а також техніку безпеки під час виконання робіт, про що Учасник надає гарантійний лист.

У вартість зупинки входять всі витрати пов’язані з її виготовленням, доставкою до місця монтажу, розвантаженням та монтажем, про що учасник надає гарантійний лист.

Учасник контролює якість, кількість і комплектність поставки товарів, на ньому лежить ризик випадкової втрати товару чи пошкодження.

Товар, який постачається, не перебував в експлуатації, термін та умови його зберігання не порушені.

Учасник гарантує якість змонтованих конструкцій, досягнення показників, визначених у проектній документації, та можливість їх експлуатації протягом гарантійного строку5 років з дати монтажу (подати в складі пропозиції гарантійний лист). Гарантійний строк продовжується на час, протягом якого об’єкт не міг експлуатуватися внаслідок недоліків, за які відповідає Учасник.

Учасник відповідає за дефекти, виявлені в межах гарантійного строку, якщо Він не доведе, що вони сталися внаслідок:природного зносу об’єкта або його частин.

Доставка товару, навантажувально-розвантажувальні роботи та установка товару здійснюється автотранспортом Учасника.

Учасник гарантує відповідність будівельних матеріалів, конструкцій і обладнання державним стандартам, технічним умовам та наявність необхідних сертифікатів, технічних паспортів та інших документів, які посвідчують їх якість.

Учасник зобов’язаний після встановлення зупинок вивести сміття та привести територію в належний естетичний вигляд, про що Учасник надає гарантійний лист.

Учасник в складі своєї пропозиції подає лист замовнику з інформацією про товар та кольорове фото.

Цінова пропозиція учасника повинна враховувати віртість всіх матеріально – технічних ресурсів, необхідних для виконання робіт, вартість монтажу, вартість використання обладнання, паливно – мастильних матеріалів, транспортних витрат, будівельних і витратних матеріалів та інших витрат, згідно з чинним законодавством, необхідних для якісного, своєчасного та в повному обсязі виконання робіт Замовнику. Учасник визначає ціни на виконання робіт з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути ним сплачені. Не врахована Учасником вартість окремих робіт не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

Для підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником Учасники закупівлі повинні надати в складі пропозиції Договірну ціну з підтверджуючими розрахунками за статтями витрат договірної ціни згідно з вимогами ДСТУ БД.1.1. – 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва». Договірна ціна  має бути надана в електронному сканованому вигляді* (в сканованому вигляді можливе надання тільки розрахунку Договірної ціни. При цьому підтверджуючі розрахунки (локальні кошториси, розрахунок загальновиробничих витрат, розрахунки прибутку та адміністративних витрат тощо) можуть бути надані у форматі EXCEL або WORD) без накладання КЕП/УЕП. Обсяги робіт  для розрахунку договірної ціни зазначені у кошторисній документації (окремий файл до тендерної документації).  До Договірної ціни надаються розрахунки, які є її складовими. Договірна ціна та всі інші ціни повинні бути чітко визначені. До Договірної ціни не включаються витрати пов’язані з підготовкою цінової пропозиції та з укладанням договору.

Крім того, Учасник повинен надати у складі пропозиції Календарний графік виконання робіт.

Згідно ч.4 ст. 22 ЗУ «Про публічні закупівлі» Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз “або еквівалент”.

Замовником у данному Технічному завданні  вказано посилання на конкретну марку виключно з метою кваліфікувати відповідність товару та необхідністю вказати обладнання для якого закуповуються товари, що покращить можливості учасників для визначення типу товару, що закуповується та унеможливить закупівлю товарів несумісних з наявним у Замовника обладнанням.

У кожному випадку де у тексті даного Технічного завдання згадуються посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника мається на увазі, що Замовник зазначає після кожної такої характеристики вираз “або еквівалент”. Замовник не вчиняє та зобов’язується не вчиняти будь-яких дій, що обмежують конкуренцію, не здійснює дискримінацію учасників та не обмежує їх у поданні в пропозиції еквівалентних товарів, якщо такі товари є аналогічні по своїм технічним та якісним характеристикам і можуть бути використані Замовником у своїй діяльності.

Якщо Учасник подає товар/технології/механізми, що є еквівалентом він зобов’язаний подати у складі своєї пропозиції порівняльну таблицю в розрізі усіх технічних характеристик зазначених у Технічному завданні, та лист-пояснення про відповідність запропонованого Учасником товару вимогам закупівлі та фото аналогу.

Невідповідність даних зазначених учасником з наданими документами є підставою для відхилення тендерної пропозиції.

Орієнтовний вигляд зупинки:

 

 

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту