Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Реєстрація внутрішньопереміщених осіб розпочнеться скоро

Миколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла найближчим часом розпочнеться реєстрація внутрішньо переміщених осіб, які не мають у власності житла на території України (крім житла, розташованого на непідконтрольній території) для надання пільгових іпотечних кредитів внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів гранту у розмірі 25,5 млн євро, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW) відповідно до Постанови КМУ від 28.04.2021 № 451.

Кредити внутрішньо переміщеним особам надаватимуться на термін до 20 років під 3% річних, виходячи з нормативної площі житла (21 кв. м загальної площі на особу і додатково 10,5 кв. м на сім’ю). Об’єктами кредитування можуть бути квартира у

багатоквартирному житловому будинку чи одноквартирний житловий будинок, прийняті в експлуатацію не більш 35 років тому чи реконструйовані не більше 25 років тому.

За більш детальною інформацією громадяни можуть звернутися до Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла за адресою м. Миколаїв, вул. Робоча 2-а, офіс 507, за телефонами 0512 56 38 45, 56 39 41, на електронну пошту [email protected].

Вся інформація розміщена на офіційному сайті Держмолодьжитла https://www.molodkredit.gov.ua/ та регіонального управління https://mk.molod-kredit.gov.ua/.

 

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту