Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Відбір суб’єктів оціночної діяльності

Мішково-Погорілівська сільська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності з проведення робіт щодо експертної оцінки об’єктів комунального майна Мішково-Погорілівської сільської ради, а саме:

– земельна ділянка, кадастровий номер 4823383000:08:000:0001, комунальна власність, цільове призначення: для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, площа: 0,7000 га, розташованою за адресою: Миколаївська область Миколаївський район, Мішково-Погорілівська сільська рада, вулиця Шкільна 1/1 (за межами с. Мішково-Погорілове).

Мета: визначення вартості майна для продажу земельної ділянки.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному Конкурсі, подають до Мішково-Погорілівської сільської ради на розгляд комісії такі документи:

  • конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті);
  • документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки);
  • копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок (подаються у разі проведення конкурсу з метою виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок).
  • письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);
  • інформація про претендента, яка містить:
  • наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності та (або) відповідного документа, передбаченого статтею 6 Закону України «Про оцінку земель»;
  • наявність спеціального дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею;
  • інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.

Конкурсна пропозиція подається претендентом у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

Конкурс відбудеться 18.09.2023 року о 11.00 годині в приміщенні сільської ради за адресою: вул. Миру, 38, с. Мішково-Погорілове. Контактний телефон голови комісії ГРИНЬОВА Марія Сергіїва – +38050-988-41-90.

Кінцевий термін подачі документів – 01.09.2023 року до 15.00 години.

 

 

Голова комісії                                                                          Марія ГРИНЬОВА

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту