Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Щодо здорожчання проїзду та ремонту траси Н11 Миколаїв-Дніпро

Вже більше 6 місяців йде ремонт траси Н11, яка сполучає Миколаїв та Дніпро, а жителі Мішково-Погорілове їздили по ній в та з обласного центру. По цій трасі їде маршрутка нашої громади 118, 124, 106 та маршрутки на Воскресенське, Калинівку, М-Ларино, Пересадівку і т.д. Через цю трасу люди ходять на селище Полігон і з селища Полігон (частіше).

Після ремонту смуги напрямку розділять бетонні блоки – відбійники. Вони протягнуться від Миколаєва і аж до кільця лише з одним розривом – регульованим пішохідним переходом навпроти в’їзду в с. Погорілове (на старому місці). Через це повернути наліво в с. Погорілове під час руху в напрямку на Баштанку буде неможливо, доведеться їхати до кільцевої розв’язки і повертатись у сторону Миколаєва.

Такий маршрут доведеться робити усім, хто їде з Миколаєва в Погорілове, включно з маршрутом 118.

Зауважимо, що вибір перевізника та встановлення ціни на приміський автобус/маршрутку – це відповідальність Миколаївської обласної державної адміністрації. Мішково-Погорілівська сільська рада не обирала компанію перевізника, не підписувала з нею жодних договорів і не встановлювала тариф на перевезення. 

Багатьох мешканців громади хвилює, чи подорожчає проїзд? Керівництво ТДВ “Оріон Авто” запевнило сільського голову Андрія Ботаніна, що здорожчання проїзду не буде, не дивлячись на збільшення довжини маршруту.

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту