Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Щодо пасажирських перевезень

В часи коли все дорожчає, не залишається осторонь і перевізники на приміських маршрутах, що з’єднують села і селища нашої громади з обласним центром. На цьому тижні анонсоване підвищення вартості проїзду зокрема в с. Капустине. Звісно, приємного в цьому мало і вплинути на компанію-перевізника не може ані сільська рада, ані Миколаївська ОДА. Як не дивно, адже це саме Миколаївська облдержадміністрація проводила конкурс на перевізника для населених пунктів Мішково-Погорілівської громади.

Вартість за проїзд перевізники встановлюють самостійно і ніяких розрахунків чому саме така ціна перевезень встановлена не надається. Мішково-Погорілівська сільська рада постійно веде листування з перевізниками з проханням надати розрахунки. Але у відповідь отримуються лише цитати про “економічну обгрунтованність”. З одного боку позиція перевізників зрозуміла – дорожчає пальне, підвищуються податки, старий автопарк потребує частіших ремонтів тошо. Проте населення не стає багатшим і витрачати на транспорт 20%-30% а то й більше своїх заробітків – це просто нонсенс.

Очевидно, що ситуація вкрай неприйнятна, але вирішувати її треба спокійно. Мішково-Погорілівська сільська рада закликає населення утриматись від неправомірних дій і вести з перевізниками та Миколаївською ОДА конструктивний діалог. Не вірте провокаторам, які дестабілізуючи ситуацію отримують для себе нові перегляди у соцмережах, а проблеми залищаються не вирішиними.

Разом ми знайдемо вихід!

 

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту