Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

                                                       ОГОЛОШЕННЯ

Мішково-Погорілівська сільська рада оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що знаходиться в комунальній власності сільської ради, що підлягає викупу.

1.Інформація про земельну ділянку:

Кадастровий номер: 4823381700:18:000:0483;

Комунальна власність, загальна площа  3,2531  га, несільськогосподарські землі з цільовим призначенням : Е.07.01- для рекреаційного призначення під розміщення будинків відпочинку,  адреса розміщення: вул. Зарічна, 57, с-ще Зайчівське Миколаївська обл., Миколаївський р-н, в  межах території Мішково-Погорілівської сільської ради (за межами населеного пункту), на якій розташовано належне ТОВ «САТЕЛЛИТ-ХОЛД» нерухоме майно – нежитловий об’єкт,

  1. Дата проведення конкурсу 22.03.2022 р. о 13.00 в приміщенні Мішково-Погорілівської сільської ради по вул. Миру, 38 в селі Мішково-Погорілове Миколаївського району Миколаївської області.
  2. Кінцевий термін подання документів 04.03.2022р.
  3. Кваліфікаційні вимоги до учасників: наявність досвіду (вимоги щодо практичного досвіду з оцінки майна, зокрема подібного майна).
  4. Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до сільської ради заяву на участь у конкурсі за встановленою формою (додається) .

5.1 До заяви додаються:

– копії установчих документів претендента;

– нотаріально посвідчену копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

– конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки .

5.2 У разі невідповідності документів вимогам чинного законодавства, цього Положення, а також у разі подання неповного пакета документів, заява на участь у конкурсі не розглядається.

5.3 Суб’єкт оціночної діяльності несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів.

  1. Контактні телефони (0512) 68-65-44 ; (0512) 68-64-49.

Адреса для подання документів : вул. Миру,38 в с. Мішково-Погорілове Миколаївського  району Миколаївської області.

Електронна пошта: mishkovo.pogorilivska.sr@gmail.com

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram
Поділитися на whatsapp
Поділитися на email
Перейти до вмісту