Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Бути добру! Об’єднаній громаді один рік

Шановні мешканці Мішково-Погорілівської ОТГ!

Минув рік, як, за нашим спільним бажанням і волею, ми стали об’єднаною територіальною громадою! Зізнаюся, це був серйозний, відповідальний вибір усіх нас, але я впевнений на сто відсотків, що він був вірним, бо це шлях до нових сміливих проєктів, до розвитку і активності, усвідомлення своїх власних можливостей для особистого зростання та спільного добробуту.
Для мене цей рік був сповнений напруженою роботою, конструктивними зустрічами, спілкуванням, новими цікавими знайомствами й впевненістю, що найцінніший ресурс нашої громади – талановиті діти, активна, креативна молодь, небайдужі, працьовиті, відповідальні люди.
У нас багато справ у розв’язання серйозних проблем. З активом ми побудували план дій – стратегію розвитку нашої громади. Пройдуть чергові вибори, владнається ситуація із карантинними заходами й ми продовжимо разом працювати над вирішенням важливих завдань, що стоять перед нами!
Хочу подякувати нашій креативній, талановитій молоді за ініціативу в створенні відеопрезентаційного ролика громади “Ми об’єднані!”. Іван Ворчаков, Юлія Анісімова, нічого б не вийшло, якби Ви не вклали в цей творчий проєкт свою любов до рідного краю!
Нас усіх об’єднують хороші бажання, світлі прагнення, добрі справи!
Вкотре з вірою та впевненістю повторюю: “Бути добру!”

Ваш Андрій Ботанін,

Мішково-Погорілівський сільський голова

 

Перейти до вмісту