Офіційний сайт Мiшково-Погорiлiвської сільської ради

Активна молодь громади у співпраці із сільською радою прагне реалізації своїх ідей

28 серпня відбулася зустріч голови Андрія Ботаніна з молодими активістами Мішково-Погорілівської сільської ради. Про це повідомляє сторінка “Молодь М-Погорілівської ОТГ” у Фейсбуці.
“Крім ознайомлення учасників зустрічі зі стратегічними планами розвитку громади, що почнуть у повному обсязі реалізовуватися по закінченню карантинних обмежень, Андрій Леонідович анонсував проведення конкурсу молодіжних соціальних проектів “Від ідей – до результату!”, метою якого є активізація громадських ініціатив молоді громади та створення умов для підтримки молодіжних проектів. Бюджет конкурсу складає 50 000 грн. і може збільшуватися за рахунок спонсорських коштів та власних внесків учасників проекту. Більш детальну інформацію про умови конкурсу, форму заявки буде розміщено у соціальних мережах та на офіційному сайті Мішково-Погорілівської ОТГ.
Активно включилися активісти зустрічі
і до обговорення ідей по відзначенню Дня створення Мішково-Погорілівської ОТГ (19 вересня 2019 року), запропонувавши власні ідеї по створенню відеовізитки громади та проведення інтернет-фотоконкурсу “Мій рідний край, моя історія жива”.
Зійшлися всі у спільній думці про необхідність створення молодіжної ради, до складу якої мають входити представники молоді з кожного села нашої ОТГ. Тому звертаємося до всіх небайдужих молодих людей, хто бажає брати активну участь у розбудові, розвитку громади, свого села, вулиці, родини, колективу, себе долучайтеся до нас, заявляйте про своє бажання і наступного разу ми зберемося повним складом для рішучих дій, втілення сміливих ідей та планів!
Слідкуйте за інформацією у наших публікаціях!”
Перейти до вмісту